Разочароващо Със Загуба На Тегло

?? ??????????, ?????? ?? ????? ???????? ?????????? ??????

На сцената на загуба на тегло, изглежда, бързо се променя. Например, някои сайтове имат десетки различни статии за отслабване, написани от свои екипи и професионални диетолози. Статии, които са били написани от професионалисти, както и в областта на медицинската наука, това са тези, които трябва да вярваме в собствените си усилия, за да намери безопасно онлайн съвети за отслабване. Всеки уеб сайт с полезни съвети за здравето, където те не се вписва квалифицирани хора, предоставяне на препоръки, си струва да инспектира с известна степен на предпазливост. Това е особено вярно, ако сайтът действа необичайни или екстремни начин на отслабване, които не се поддържат от основните специалисти в областта на здравеопазването.

Не е достатъчно само да се моли, но лири, - трябва да станат по-здрави на всички нива: на тялото, на ума и на духа заедно. Звучи ли ви познато? Не е просто мотото на ХАМЛОМ, или светата Троица, но Платон в "Тимее", около хр 363., учили са ни, че човешките същества са неразделна част не само физическата материя, но и дух, а също така. Светът търси баланс, и ние така.

Платон пише, че хората, като колесница, е теглена от два коня, с ум (интелект) като возница отговаря. Един кон, физическото тяло, което жадува за храна и пиене и удоволствия, непокорен. Други коне, представяне на нашите висши аспекти, е по-лесно управляеми и спокоен. Най-важното е, Платон говори за това, че това е нашата духовна същност, връзката с нашия Създател чрез логиката и молитвата, която ни държи в равновесие. Ние трябва да се развива и управлява всички наши части, винаги се движи към единение с Бога като висша сфера.

Храносмилателната система и глад център в мозъка са свързани, тъй като ние ядем, влияе върху това, колко дълго ще се чувстват наситен.


Не забравяйте, че човешкото тяло е еволюирало за оцеляване, като по този начин, той има много механизми за оцеляване. Например, мозъка сигнали за глад, когато стомахът ви е празен, и ще ви накара да искате, тъй като много храни, като може да се възложи в корема. Този механизъм се развива с течение на времето, когато храната е малко и има много храна е единственият начин за съхраняване на енергия в трудни времена. Въпреки, че времената са се променили, а храната е лесно достъпна в повечето по всяко време на деня, все още имаме тези подтици от нашите първа започна. За щастие, обаче, осъзнавайки, защо ние ядем това, което ядем, ние можем да работим срещу тези намерения, а дори и да ги променя в някаква степен.

Всички претенции за ябълков оцет са били подкрепени от науката, но един от най-доказаните свойства на ябълков оцет, е способността му за повишаване на инсулиновата чувствителност и намаляване на нивата на захар в кръвта. Проучване на 2004 г.

, публикувано в внимателност Мочеизнурения съобщиха, че ябълков оцет значително подобрява инсулиновата чувствителност в съчетание с високо съдържание на въглехидрати. Това е добра новина за хората с диабет, но също така е полезно за тези, които се опитват да отслабнат.
По-добре чувствителността към инсулин означава по-ниско ниво на инсулин в тялото ви, тъй като инсулинът е хормон на мазнини съхранение, това също може да означава, ще ви бъде по-лесно да се губят мазнини.

Някои съставки на билкови чайове за отслабване, тъй като кофеин, гуарана и горчив Портокал, това ще помогне на леко подтискане на апетита, така че може да сте склонни да ядат по-малко и да губят тегло. Дългосрочно използване на всеки билков чай за отслабване, съдържащ гуарану, горчив портокал и зелен чай не се препоръчва, заради възможните злоупотреби, насилие и неблагоприятни реакции, свързани с други съставки. Тези, които съдържат концентриран количество стимуланти, като например гуарана и кофеин, може да попречи на съня и ще ви накара да паника, например. Горчив Портокал е особено опасни, тъй като това може да доведе до ускорен пулс, повишаване на кръвното налягане и дори инсулт или инфаркт, по данни на националните институти по здравеопазване.